Anlita flyttfirma

Nu är det min tur att anlita flyttfirma efter att ha flyttat runt ett antal gånger så är jag väldigt trött på att bära möbler fram och tillbaka. Jag har lyckats med bedriften att fixa alla mina flyttar på egen hand med hjälp av snälla vänner som har orkat ställa upp och bära möbler men den här gången blir det att anlita flyttfirma. Det är alltid krångligt att flytta när det är långt mellan där jag bor nu och dit jag ska flytta för då blir det svårare att engagera mina vänner då det tar längre tid och är en bit att köra.

Anseende flyttfirma

Jag har redan anlitat en flyttfirma som jag tror ska vara bra. Några av mina vänner har använt sig av denna flyttfirma med bra betyg så jag får väl lita på att dom är duktiga, jag har hört några skräckhistorier om en del flyttfirmor så jag är lite rädd för att anlita flyttfirma men det känns alltid bättre när mina vänner har gjort det. En flyttfirma med bra rykte är ju så klart att föredra när man inte känner till branschen utan bara har hört saker och ting och läst i nyheterna om hur folk har blivit lurade och där vissa flyttfirmor till och med är kriminella.

Flyttfirma som packar

När jag googlade runt för att kolla upp olika flyttfirmor så fann jag en flyttfirma som också kunde både packa ner och packa upp dina saker. Det lät ju rätt nice med tanke på att det där med att packa upp inte alltid blir av, mina flyttkartonger kan stå ouppackade i flera månader för att jag hatar uppackning. Men så funderade jag på hur det skulle kunna gå till i verkligheten, dom vet ju inte vart jag ska ha alla mina saker så det kanske blir ett enda kaos om dom river upp alla kartonger, så jag beslöt mig för att vänta med den tjänsten till jag blir pensionär.