En elinstallatör att lita på

I samband med att jag nu köpt mig min nya fina elbil som kommer att vara klar för avhämtning om cirka en månad så vart jag ju även tvungen att kontakta en elinstallatör här i Helsingborgstrakten för att installera och montera upp en elbilsladdare till min nya bil. Jag har aldrig tidigare behövt anlita en elinstallatör för mer avancerade uppdrag men nu vart det dags och jag är verkligen så nöjd med mitt val av företag.

Professionell service och expertis inom elinstallationer

Jag fick ett tips om att kontakta Elektriska Montagebyrån som är ett företag som funnits i branschen sedan 1930, vilket säger en hel del om deras kompetens och kvalitet på deras utföranden. Jag kände redan vid första kontakt att de var väldigt lyhörda för mitt önskemål och kom med egna tips och idéer kring placering och annat som jag själv inte hade tänkt på och som uppskattades mycket. Det här företaget utför alltså alltifrån installationer av elbilsladdare, solcellspaneler och larm till installation av belysning och nätverk. Inte nog med professionell service så kändes det lite extra bra att dom har kompetens inom så många områden, vilket enligt mig tyder på expertis och helheten fick mig som kund att känna mig väldigt trygg.

Jag hade fått för mig att en sådan här process skulle vara krånglig och ta tid men till min förvåning vart det precis tvärtom. Installationen av min elbilsladdare blev klar redan veckan efter det att jag tagit den första kontakten och laddstationen står just nu utanför huset och väntar på nya bilen som snart anländer.

Med detta vill jag verkligen tipsa er som är i behov av att kontakta en elinstallatör att höra av er till Elektriska Montagebyrån då jag inte kunde fått en bättre service och ett bättre utförande. Rekommenderas varmt!