Dags att sparka igång hösten?

Så här års brukar det vara ganska lagom med någon typ av kick off eller något som gör att man känner att hösten drar igång. Kanske är det en viktig period rent ekonomiskt på jobbet, behöver ni leverera lite mer än vad ni brukar? Då kan jag verkligen rekommendera att boka in er på en konferens hos Aveqia. Här finns det verkligen tid och plats för att jobba ihop, bli synkade och se till att det blir en kul start på en period som kanske kommer vara prövande.

Business och pleasure i ett

Ja men precis så beskriver Aveqia sina konferenser på hemsidan. Hos Aveqia kan man nämligen hålla konferens i en varm och inbjudande miljö på en central plats i Stockholm och i samband med detta laga mat tillsammans. Konferensgrupperna kan vara upp till 42 personer totalt men helt beroende på önskemål från er så ser dem till att anpassa det på bästa möjliga sätt.

Konferens och matlagning som ett event har visat sig vara otroligt lyckat, oavsett vilken bransch man jobbar i och oberoende vad det är för team. Är man redan otroligt synkade och jobbar tätt, eller är man kanske ett helt nytt team som inte känner varandra alls. Det spelar med andra ord ingen roll när du bokar konferens hos Aveqia, här kommer ni garanterat lära känna varandra bättre och få en otroligt kul och givande upplevelse tillsammans samtidigt som ni får nytta av tiden ihop! Är du eller ditt företag intresserade så se till att besöka hemsidan och läs mer, skicka in en förfrågan och vänta på att dem hör av sig med ett förslag som passar just era önskemål! Det kommer bli lyckat och givande, du kan självklart lita på mig!