Företagsstäd

Företagsstäd har funnits sedan långt tillbaka men då inkluderade det mest dammsugning, våttorkning och att damma och kanske tömma papperskorgarna. Nu kan man beställa allt möjligt som inkluderas i företagsstädningen! Det kan vara till exempel att beställa annan service som växter och skötsel av dessa. Det kan vara att beställa frukt och kaffe till kontoret, eller att dom byter alla entrémattor med jämna mellanrum. Företagen kan nog i princip beställa vad som helst för tjänster utöver företagsstädningen. Något annat som också brukar erbjudas är trappstädning, flyttstädning och även hjälp med själva flytten av kontoret både när det gäller organisation av flytten men även nedpackning av saker. Som sagt, allt möjligt!

Fönsterputsning i företagsstäd?

Något som många företag inom städning erbjuder är regelbunden fönsterputsning om företaget har företagsstäd. Ligger kontoret eller företagets lokaler centralt eller jämte dammiga vägar kan det behövas fönsterputs en gång per månad, annars är det mer vanligt med fönsterputs kanske varannan eller var tredje månad. Även trappstädning kan vara aktuellt om företaget äger sina lokaler och kontor, särskilt under vintermånaderna brukar det bli väldigt söligt och smutsigt i trapporna och allt grus som fastnar under skorna nöter på trappstegen så det kan vara bra att ha någon som regelbundet städar även i trapporna.

Vad kostar företagsstäd?

Du har nog redan svaret på den frågan, hur långt är ett snöre? Det är så klart väldigt olika hur mycket det kostar att anlita städföretag att städa kontoret, särskilt när det går att göra så otroligt många olika val i vad man vill ha för tjänster utförda i företagsstädningen. Ska det vara varje vecka, varannan vecka eller kanske olika? Ska det ingå fönsterputsning, beställning och leverans av frukt och annat material som papper, toarullar, diskmedel och tvål till toaletterna och köket. Ja, hos nästan alla städföretag går det fort och smidigt att få en offert med ett ungefärligt pris så det är bara att köra på.