Hitta lägenhet i Bromma med förstahandskontrakt

Jag vet att det är riktigt svårt att hitta lägenhet i Bromma med förstahandskontrakt, men nu skulle jag verkligen behöva hjälp med detta. Jag har letat med ljus och lykta i nästan ett år nu efter en lägenhet i Bromma, jag har lyckats att få tag på lägenheter att hyra i andra hand men dessa har varit uthyrda under väldigt korta perioder så jag har inte tyckt det varit någon idé att flytta för ett halvår i taget. Det känns väldigt osäkert att hyra i andra hand och då måste jag ju själv antingen släppa min lägenhet jag har nu eller hyra ut den i min tur.

Lägenhet i Bromma

Anledningen till att jag måste få tag i en lägenhet just i Bromma är för att jag arbetar där. Jag är väldigt trött på att pendla varje dag och snart orkar jag inte det längre, så om jag inte finner en lägenhet i Bromma snart så kommer jag tvingas att söka ett annat arbete i närheten där jag bor. Dessutom är Bromma en jättemysig liten stad med en massa små fik och härliga restauranger, sedan är det bara en liten stund in till Stockholm så närheten dit finns också. Det bor en hel del kändisar i Bromma, jag har faktiskt sett Henrik Schyffert på ett kafé där och även E-type.

Svårt med förstahandskontrakt

Tyvärr är det väldigt många som vill bo i Bromma så det är väldigt svårt att hitta en passande lägenhet. Jag vill ju inte bo precis vart som helst i Bromma, det finns vissa ställen som är riktigt fina men där är hyrorna därefter med och samma sak med alla nya bostäder som byggs det blir alldeles för dyrt för mig som är själv. Nä jag lär väl få leta ett tag till innan det förhoppningsvis dyker om något.