Vi som faktiskt löst hela flytten

Ja, jag ska faktiskt erkänna och säga att det faktiskt är vi transporter som löst hela flytten. Från det att vi hade lagret ut mot fristad så har vi nu flyttat in hela lagret med varor till vårt huvudkontor i centrum. Det var kämpigt, men det är minst sagt vi transportörer som löst hela flytten. Visst ligger det mycket logistik bakom men det är ju vi som fysiskt befunnit oss i lastbilen, lastat på och av och sett till att allt sker i rätt ordning och i tid.

Arbetskläderna är dock allt i det här skulle jag säga. Precis innan flytten bad vi nämligen om nya arbetskläder. Ja arbetskläder för transport specifikt. Det är viktigt att ha arbetskläder för transport, det vill säga rätt syfte, för att man på så vis ska kunna leverera bästa resultat. Innan har vi jobbat i privata kläder eller om man kanske snott till sig ett par lagerbyxor, men annars har man fått stå för detta själv. Nu fick vi istället beställa från fantastiska lbrador.com och just arbetskläder för transport och jag kan inte beskriva hur nöjda vi är. Utan att ta på mig cred för att det var jag som föreslog just lbrador.com men jag kan svära på att alla helst vill ha bara kläder härifrån.

Fantastisk funktion och härligt material

Ja men både funktion och material är som gjort för att sitta, röra på sig men också kunna känna sig bekväm och framförallt snygg. Även fast vi inte bryr oss så mycket om hur vi ser ut på jobbet så ger det mycket självförtroende om man bara kan känna sig presentabel om man ska iväg efter jobbet. Jag ser liksom ut som en äkta transportör. Vilket jag gillar. Kläder är viktigt, inte annat när det är dags att leverera på jobbet!