Bästa hjälpen på jobbet

Hur skulle vi klara oss? Nej, det är en bra fråga. Hur skulle framförallt våra ryggar och kroppar klara oss? Inte alls faktiskt. Utan våran varuhiss på jobbet så hade vi helt enkelt varit slutkörda. Att bära dessa kartonger fram och tillbaka, upp och ner dagligen. Det tar verkligen kål på en. Men hur gjorde dem förr i tiden egentligen? Hur mådde dem egentligen då när dem var tvungna att kånka på dessa tunga kartonger upp och ner för trapporna.

Varuhissen blev räddningen

Det var min mormor som startade vårt familjeföretag. Hon började med att sälja små pärlor och tillbehör och detta har gått vidare till att vi säljer allt från smycken till henne men även numera alla möjliga slags accessoarer. Det har blivit till en fantastisk verksamhet som vi alla i familjen är stolta över att vara en del av. Men åter till att bära kartonger så är det framförallt vår varuhiss som blev räddningen till hur vi skulle fortsätta överleva, både rent fysiskt men också gällande hela verksamheten.

Jag ringde vid ett svagt ögonblick till MSW Service som jobbar med just el och hissteknik och dem hjälpte oss direkt med att beställa hem vad vi behövde. Det skulle garanterat bli en investering men där och då kändes det bara sjukt dyrt. Men mormor var övertygad om att detta skulle hjälpa oss. Och visst gjorde det. Vi skulle helt enkelt inte ha klarat oss utan varuhissen i vardagen där vi både kan köra kartonger som levereras in men framförallt allt varor som ska ut till kund. Det har blivit vår räddning i vardagen som gör att våra ryggar mår bra. Ibland går jag i trapporna för motionens skull men det går helt enkelt inte en enda dag utan att vi använder vår älskade varuhiss.