Köp frisörsax online

Jag tror nog att det är många fler som jag som brukar få klippa håret på alla familjen? Kanske i alla fall till barnen kommit upp i övre tonåren, då brukar det vara svårt att få tillåtelse som mamma att agera frisör. Det ska alltid klagas oavsett om det blir bra eller mindre bra (som jag får erkänna att det blivit ibland). Under covid fick inga i familjen besöka någon frisörsalong utan jag nappade på annonsen ”köp frisörsax online” en dag och sedan dess har jag klippt alla själv. Det är en enorm skillnad på att klippa hår med en riktig frisörsax gentemot andra saxar, även om du köper helt nya saxar.

Frisörsax till annat

Min frisörsax är öronmärkt! En frisörsax ska enbart användas till att klippa hår med och inget annat. Men jag kan avslöja att det har blivit flera köp av frisörsaxar för min del under de senaste 2-3 åren då flera av mina kära familjemedlemmar mer än gärna använder mina frisörsaxar till andra saker trots att dom vet hur arg jag blir. Dom är så förbaskat lata att dom inte ens orkar gå ut i köket för att leta upp en annan sax utan tar mina frisörsaxar för att klippa i allt möjligt.

Nya köp online

Senaste gången jag fick beställa ytterligare en ny frisörsax online var för mindre än en vecka sedan. Då hade min ena dotter använt frisörsaxen till att försöka klippa av ett band i metall! Hur i hela friden tror hon att hon skulle kunna klippa av ett band i metall med min frisörsax, och det roligaste av allt (not) var att hon inte trodde att jag skulle märka det heller. Jag skulle bara toppa mina egna längder för ett par dagar sedan och ni kan gissa hur bra det gick. Min frisörsax var helt förstörd och gick inte ens att använda till att klippa i papper med.