Uppgradera ert lager genom att värdera och sälja gammal lagerautomation

Hur är det egentligen med utrymmet på ert lager? Har ni som så många andra gammal lagerautomation som inte längre används och bara står och tar upp plats? Då har jag världens tips till er. Värdera eran begagnade lagerautomation och sälj den. Det finns företag som alltså kommer och värderar er gamla lagerautomation, köper den av er och även står för att montera ner och köra i väg den.

Kunde se vad vi istället var i behov utav

Vi gjorde detta för inte så längesedan nu och fick en bra slant för våra gamla maskiner. Det bästa var att samma företag även kunde se vad vi istället var i behov utav och rekommenderade oss en annan maskin som vi sedan köpte in. Denna vart givetvis också begagnad, men i väldigt bra skick. Man skulle faktiskt kunna tro att den är helt ny. Tänk att det som någon annan inte längre har nytta av kan vara till så stor nytta hos just oss. Det är det som helt klart är det bästa med att köpa och sälja begagnat, vi tar vara på det som redan finns istället för att hela tiden köpa nytt och dessutom lägga hutlösa mängder pengar på det. Det finns ju så många andra bra alternativ att välja mellan.

Både mer plats och maskiner som faktiskt gör nytta här hos oss

Detta var första men verkligen inte sista gången vi sålde vår gamla lagerautomation för att köpa en ny och begagnad. Helt plötsligt har vi både mer plats och maskiner som faktiskt gör nytta här hos oss. Har ni gammal lagerautomation som bara står och samlar damm? Värdera den idag, sälj den och köp in någonting som ni faktiskt har nytta av. Eller varför inte bara frigöra utrymme.