Det bästa i Helsingborg?

Vad är det bästa med Helsingborg egentligen? Ja, tips mottages jättegärna för just nu känner jag mig trött på staden. Det känns nästan som att enda fördelen med denna by är närheten till Danmark. Framförallt så här års när det är mörkt och vädret är tråkigt och människor är surmulna tack vare mörkret.

Att sitta inne och pyssla är i alla fall något som gör att vintern känns uthärdlig. Jag beställer hem pyssel via internet så slipper jag till och med att ge mig ut för att shoppa. Jag håller kontakten med en kompis i Tyskland och så skickar vi bilder till varandra på de olika sakerna vi sitter hemma och uppfinner. Som tur är har vi hittat en sajt som både finns på tyska och och på svenska. Då kan vi lättare förstå varandra och vi kan köpa samma grejer. Kolla in Pärlgrossisten, riktigt bra och givande sajt, med ett fantastisk sortiment.

Nä nu ska jag bre mig ett par mackor, hade gott ! 🙂