Ett tips från morfar!

Ni vet att jag älskar att tipsa om olika företag och verksamheter som jobbar med lite allt möjligt. Oftast håller vi ju oss inom vissa gränser men idag är det dags att ta ett kliv ur. Vi kan inte alltid prata trädgårdar och finsnickeri utan måste ibland bara prata om något annat för att lära oss lite utöver det vi redan är ganska bra på. Något som jag tror många av oss äger när vi snickrar och fixar hemma är en släpkärra. Här kör vi allt från virke till möbler eller skräp. VI använder dem dagligen, och det är här min morfars tips kommer in.

Valeryd går att lita på.

Nämligen att Valeryd går att lita på när det gäller reservdelar och allt vad som fin släpkärra behöver. Har du dessutom en husvagn, en transporttrailer eller något liknande så kan du hitta lika mycket bra. Men för oss så gäller det väl mest släpkärror som vi fyller med material och möbler. Morfar berättar nämligen ofta om hur nöjd han alltid är när han har gjort ett besök på Valeryd. Här finns allt du kan tänkas behöva och dem har en fantastisk service som gör att man inte känner sig dum när man frågar något som man är osäker på. Jag som kvinna känner dessutom att jag vill lära mig mer om vissa grejer och på så vis kan jag ta hjälp av Valeryds hemsida för att helt enkelt läsa på.

När man är i den fasen att bara börja jobba och bygga så är släpkärran min bästa vän, jag kör allt där på och det är väldigt smidigt. Numera handlar jag bara eventuella reservdelar hos Valeryd och jag tycker absolut du ska göra detsamma om du letar en återförsäljare av delar till din släpkärra. Hoppas du hittar det du söker!