Lameller och krypto

Sitter och kollar en livestream kring krypto. Det är en av de större profilerna som snackar krypto med folk och svarar på frågor. Tycker han är vettig då han inte verkar vara en person som är ute efter att pumpa upp olika krypto för sin egen vinning, han verkar vilja alla väl och att folk ska tjäna pengar om de ger sig på att testa investera i en kryptovaluta.

Har han någon favorit inom krypto just nu? Han verkar gilla Vechain då han tror den har stor potential i framtiden, självklart är det en spekulation då marknaden är väldigt omogen ännu och adaptionen ännu bara är i sin linda. Hypen kring krypto gör att många fastnar i dåliga investeringar och det finns även många scammers i branschen.

Skulle iväg en sväng till matbutiken och handla mat men kom precis på att jag måste köra bilen till verkstaden, det är dags att se över mina lameller till bilen. Jag är inte bekväm att själv byta lameller till bilen, så det känns bra att anlita en bilverkstad istället. Lamellerna har jag köpt på nätet för att hålla ned kostnaden på bilverkstaden.

Jag har en BMW och är väldigt nöjda med bilen. Köpte bilen på blocket till ett bra pris, då säljaren var desperat (han hade precis köpt en ny bil). Bilen drar inte mycket bensin och den har relativt lågt pris på försäkringen.

Har jag själv investerat i krypto? Jag har testat lite men vill vänta till priserna går ner, just nu är det en bullmarknad och jag tror vi får se en dipp inom ett par månader, vilket ger en bra chans att tjäna en slant framöver. Kan inte rekommendera andra att testa detta, kryptomarknaden är väldigt riskfylld och det är lätt att förlora mycket pengar om man inte vet vad man gör.