Varför byta när man är mer än nöjd med det man har på kontoret?

Ibland så hittar man bara rätt och känner att wow, var det inte svårare? Kan ju handla om nästan vad som helst men för mig handlar det om Gerdmans kontorsmöbler. Det var det första företag jag handlade från när jag inredde mitt första lilla kontor i början på millenniet. Nu har kontoret svällt betydligt men en konstant är att samma företag levererar alla mina kontorsmöbler.

Gerdmans kontorsmöbler talar direkt till mig

Jag vet inte vad det är som fångar mig, men jag gillar deras möbler och uppdaterar kontoret så ofta jag kan intala mig att jag behöver göra det. Just nu sitter jag säkert och skönt i deras Sverigestolen, och datorn står på skrivbordet Tampa. I förrådet står en sittboll som kommer fram emellanåt när jag känner att det är läge att ta hand om kroppen. Gerdmans  har även inrett vår lilla lobby och konferensrummet. Den sak jag gillar mest är dock deras stora utbud av i princip allt. Delar av personalen föredrar ergonomiska stolar och det kunde fixas på en gång. Brorsan har en liten byggfirma och alla hans lagermöbler kommer också därifrån.

Nyttja och dela sina guldkorn och smultronställen

Jag har Gerdmans att tacka för mycket och har alltid haft bra relationer och kommunikationer med dem. Jag hoppas de finns kvar länge än och att fler hittar till dem. Lycka till och hoppas att ni hittar något som passar.