Det är alltid kul att veta mer!

Ofta har man hört om många företag, de flesta som finns runt omkring en, men ofta så vet man inte så mycket mer. Därför tänkte jag idag att vi skulle prata mer om Digitalt Tryck som varit en del av det jag pratat om när det gäller mässmaterial. Digitalt Tryck är nämligen ditt tryckeri i Borås, men vi vill ju veta mer exakt vad du kan förvänta dig hos verksamheten och vad du egentligen kan få hjälp med!

Vi trycker åt dig!

Det handlar om att bedriva en verksamhet om att vara ett tryckeri som tillhandahåller grafisk produktion till allt från företag, föreningar och privatpersoner. Med lång erfarenhet – över 70 år – så har man koll på branschen och man kan allt från tryck till digital produktion.

Med en modern maskinpark så kan man alltså tillgodose många olika kunder som har olika önskemål. Från idé till färdig produkt så kan man alltid hitta en väg och se till att kunden får vad den vill ha. Detta gör man i en väldigt personlig relation med kunden i centrum och att hela tiden vara lyhörd som grundregel. Man ska kunna lita på att Digitalt Tryck gör sitt uppdrag med största omsorg – allt från minsta lilla visitkort till stora affischer eller rollups som ska synas för många människor.

En stor del av hela verksamheten bygger på att man trycker med vegetabiliska färger på miljömärkta papper och kuvert. Rengöring av maskiner görs också med miljögodkända medel och man jobbar stenhårt med återvinning av papper, plats, sopor, rester från färg och vätskor. Hållbarhet är framtiden och Digitalt Tryck ser till att hänga med i svängarna. Det här är bara en liten del av vad verksamheten bygger på och om du är nyfiken på mer än visitkort eller broschyrer så kontakta dem via hemsidan så lovar jag att du blir nöjd!