Bästa tipset på jakt- och fritidskläder – Här kommer det

Letar du efter riktigt bra kläder att ha under jakt säsongen eller att bära vid andra utomhussysslor? Då bara måste du kolla in Jägarliv! Jägarliv har allt för jakt och fritid, dessutom finns det plagg och tillbehör för hela familjen. Själv fick jag upp ögonen för denna sida för ett par år sedan och har sedan dess inte köpt andra friluftsplagg från något annat ställe. Det är ju så viktigt att ha bra kläder när man är ute på ett tidigt jaktpass exempelvis, men även överlag om man skall vara ute i kalla temperaturer och andra sämre väderförhållanden som vind och regn. Vi alla har någon gång varit med om att vi frusit 10 min efter man kommit utanför ytterdörren när det varit riktigt kallt ute, det är ingen höjdare direkt.

Ett riktigt bra underställ och ullsockar – basen för att hålla värmen ute i kylan

För den som inte är superinsatt i vilka kläder som är bra att ha under ytterplaggen så kan jag rekommendera att börja med ett riktigt bra underställ samt ullsockar. Men jag måste faktiskt säga att även om man inte är ute efter typiska jakt- och fritidskläder så finns det en mängd andra plagg hos Jägarliv som är riktigt snygga att bära till vardags, som exempelvis en flanellskjorta och vanliga t-shirtar.

Alltifrån myggmedel till vattensportutrustning

Är man ute efter mer tillbehör så finner man även detta på deras hemsida. Det finns alltifrån sovsäckar och ryggsäckar till myggmedel och utrustning för vattensport. En riktig allt-i-allo sida helt enkelt. Julen står ju även på intåg så kanske kan detta vara ett bra julklappstips till dig som inte riktigt vet vad du skall ge bort till nära och kära i år? Spana in Jägarliv för massa bra inspiration till både dig själv och till andra.